Blik op onze merken

Internetblik exploiteert op dit moment twee website: TVblik en Knibble. Beide websites zijn volledig in eigen huis ontwikkeld: van de conceptontwikkeling, ontwerp tot de gehele technisch realisatie. Ook het beheer en de exploitatie van beide website verzorgt Internetblik eigenhandig.

tvblik.nl

TVblik

TVblik is in 2007 van start gegaan. TVblik begon als het platform waarop het totale online televisieaanbod overzichtelijk en eenvoudig is samengebracht. Het meest complete archief van televisie-uitzendingen online is al snel uitgebreid met vele unieke functionaliteiten.

TVblik heeft een TV forum met een scala aan discussies over de nieuwste programma’s en de mogelijkheid om uitgebreid na te praten bij spraakmakende uitzendingen. Ook biedt TVblik bezoekers een uniek personenoverzicht. Ruim 39.000 tv figuren, van topsporters tot acteurs en muzikanten, hebben een persoonsdossier met alle uitzendingen waar de desbetreffende bekende persoon bij betrokken is geweest. Daarbij toont TVblik de meest populaire personen van het moment. Evenals de populairste tv-programma’s zijn terug te vinden op de website.

TVblik kent een zeer uitgebreide tvgids om voor- maar ook achteruit te blikken in het programmaoverzicht. Ook maakt het online tv portaal de waardering van gemiste uitzendingen inzichtelijk. De handige wekkerfunctionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers nooit meer een programma of uitzending met bekende persoon hoeven te missen.

Dagelijks voegt TVblik ongeveer 100 uitzendingen toe. Ook het aantal dossiers van bekende Nederlanders groeit dagelijks op de website. Maandelijks bezoeken meer dan 1 miljoen unieke gebruikers TVblik.

Bekijk TVblik

TVblik Statistieken
1.000.000+ unieke gebruikers per maand
4.000.000+ paginaweergaven per maand
top 400 websites in Nederland (alexa)

knibble.nl

Knibble

Bekijk, vergelijk en beknibbel

Knibble is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het 100% oprecht gebeurt: zonder vervalste aanbiedingen en een zeer laagdrempelige toetreding voor webwinkels. Dat Knibble, als vergelijkingssite, streeft naar een up-to-date en compleet product- en prijsaanbod ziet Knibble als vanzelfsprekend. Het aanbod presenteert Knibble onafhankelijk en gebruiksvriendelijk.

Knibble streeft continu naar 100% betrouwbaarheid. Daarom speurt Knibble doorlopend online om productinformatie en prijzen up-to-date te houden. Knibble toont alleen onvervalste aanbiedingen: aanbiedingen waarbij de prijs daadwerkelijk lager ligt dan de eerder gehanteerde prijs van de webshop. Daarnaast toont Knibble prijzen van andere webshops als deze lager zijn dan de aanbieding. Eerlijk vergelijken is van grote betekenis op Knibble: de vergelijkingsresultaten worden nooit beïnvloed door de (affiliatie-) afspraken met webshops.

Naast inzicht in daadwerkelijke aanbiedingen maakt Knibble van ieder product ook het prijsverloop zichtbaar. Dit biedt jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vaak sterk schommelende prijzen van elektronische producten. De toetreding tot Knibble is voor alle webshops zeer toegankelijk. Hierdoor is het product- en prijsaanbod op Knibble completer en betrouwbaarder dan van andere vergelijkingssites. Zo komt de allerlaagste prijs naar boven. Knibble speurt dagelijks naar de aantrekkelijkste nootjes in het wilde online bos. Met innovatieve, gebruiksvriendelijke functionaliteiten, als de aanbiedings- en prijswekker, maakt Knibble het vergelijken nog gemakkelijker.

Knibble werpt voor jou een oprechte blik op producten en prijzen. Dat maakt dat je echt eerlijk kunt vergelijken. En daardoor optimaal kan beknibbelen op elektronica.

Bezoek Knibble

Nieuwe ideeën
Heeft u een mooi idee, maar niet genoeg financiële middelen om het te realiseren? Of mist u net dat stukje expertise om de ontwikkeling van het concept in gang te zetten? Dan is Internetblik waarschijnlijk de ideale partij om in uw concept te participeren. Meer over participatie van Internetblik.

Contact

Benieuwd naar onze blik op het internet? Heeft u een idee, vraag, opmerking of wilt u eens praten met Internetblik? Dan kunt u dus contact met ons opnemen.
Contact met Internetblik